Champix kopen zonder recept van de huisarts

Champix kopen zonder recept van de huisarts: hoe werkt dat precies? In dit artikel zal ik verder in gaan op de vraag of Champix verkrijgbaar is zonder tussenkomst van de huisarts en hoe dit dan precies werkt. Bestelgemak is tegenwoordig belangrijk maar als het om medicijnen gaat is de veiligheid minstens zo belangrijk. Gelukkig is er een oplossing waarbij zowel bestelgemak als veilig gebruik van Champix gecombineerd worden.

Champix kopen zonder recept van je eigen huisarts?

Bij een recept denk je direct aan de huisarts. Traditioneel geeft de huisarts recepten voor medicatie af. Met het recept ga je naar de apotheek en deze levert vervolgens de Champix uit.

Het goede nieuws is dat je niet meer naar de huisarts hoeft te gaan om veilig Champix te gebruiken. Je kunt Champix kopen via een officiële online apotheek waarbij vooraf door een officiële arts gecontroleerd wordt of Champix voor jou veilig is. Je krijgt dan feitelijk ook een recept maar dan van een andere arts.

Dit gaat allemaal online (via een online consult) en om champix te kopen hoef je daarom de deur niet uit want de medicatie wordt keurig thuis bezorgd.

Checklist veilig online medicijnen zoals Champix bestellen

Dat klinkt natuurlijk allemaal leuk, maar de vraag die wellicht speelt is hoe dan de veiligheid gewaarborgd is. En hoe controleer je of een aanbieder te vertrouwen is?

Gevaren van online bestellen

Internet kent veel voordelen maar nadelen zijn er zeker ook. Er zijn meerdere online aanbieders die Champix verkopen. Soms zelfs tegen bodemprijzen en zonder recept. Dergelijke praktijken zijn een gevaar voor je gezondheid. Omdat een beoordeling van een officiële arts niet plaatsvindt weet je niet of Champix voor jou wel veilig te gebruiken is.

Verder heb je geen enkele garantie dat je de echte Champix krijgt en weet je niet zeker welke stoffen er in de tabletten zitten. Het kan zo maar zijn dat de tabletten vervuild of zelfs giftig zijn. Mijn advies is dan ook niet om via dergelijke partijen de Champix te kopen. Vaak zijn deze aanbieders erg onbetrouwbaar en denken ze alleen om hun portemonnee en niet aan jou gezondheid.

Champix is een medicijn om mensen te helpen bij het stoppen met roken. Net als andere medicijnen is Champix alleen doormiddel van een recept verkrijgbaar via de apotheek. Dit recept is nodig om te voorkomen dat mensen Champix gebruiken terwijl dit niet veilig is.

Het is daarbij van belang dat een gekwalificeerde arts vooraf beoordeelt of het medicijn bij jou past. Hiervoor heeft de arts inzicht nodig in bijvoorbeeld medische gegevens en medicijn gebruik. Daarom heeft de Nederlandse overheid besloten om medicijnen zoals Champix alleen via recept beschikbaar te stellen.

Daarom geef ik je onderstaand overzicht. Het zijn controlepunten om te beoordelen of de online aanbieder / apotheek betrouwbaar is. Ik heb de controlepunten uitgeschreven voor de online aanbieder van Champix waar wij mee samenwerken. Mocht je overtuigd zijn dan vind je onderaan dit artikel een verwijzing naar de pagina waar je zelf veilig Champix zonder recept van de huisarts kunt kopen.

Controleer of de aanbieder geregistreerd staat

Controleer of de website/aanbieder geregistreerd staat bij de lokale overheid. In Nederland kan dit via de website aanbiedersmedicijnen.nl.

Naast fysieke apotheken kennen we in Europa inmiddels ook online aanbieders van medicijnen. Het is van groot belang dat de kwaliteit van deze aanbieders gereguleerd en gecontroleerd wordt. Voor Nederlandse online aanbieders met een kvk registratie geldt dat deze zich via de rijksoverheid dienen te registreren. Buitenlandse bedrijven en online aanbieders dienen zich in het betreffende land te registreren. Deze registraties zijn nodig zodat de overheid de kwaliteit van de aanbieders vooraf kan toetsen en kan blijven monitoren. Ook buitenlandse websites/aanbieders moeten duidelijk maken of en waar ze geregistreerd staan.

Champix kopen zonder recept van de huisarts kan in Nederland via treated.com.  Dit is een betrouwbare partij dat onder toezicht staat van de Medicines & Healthcare products regulatory Agency.

Ze werken met officiële artsen die ingeschreven staan in het General Medical Council in het Verenigd Koninkrijk. Daarbij maken ze gebruik van officiële apotheken (Natcol). Natcol is een betrouwbare apotheek in het Verenigd Koninkrijk die geregistreerd staat bij de General Pharmaceutical Council. Je kunt via hen Champix volledig online kopen. De artsen beoordelen op basis van vragenlijsten of Champix voor jou veilig is om te gebruiken.

Wij maken gebruik van deze buitenlandse aanbieder omdat het in Nederland nog niet mogelijk is om zonder recept van de huisarts medicijnen te bestellen. Er zijn wel online apotheken maar om hier Champix geleverd te krijgen dien je eerst een recept van de huisarts te uploaden. De Nederlandse overheid vindt namelijk dat je geen receptplichtige medicijnen mag bestellen bij een aanbieder die jou nog nooit persoonlijk heeft ontmoet. Ook is in Nederland geregeld dat medicijnen niet mogen worden geleverd als de voorschrijver jou niet kent of indien de voorschrijver de medicatie-historie niet beschikbaar heeft.

Controleer de prijs van de medicijnen

Medicijnen mogen nooit in de aanbieding zijn. Ook kortingsacties zoals de 2 halen 1 betalen acties zijn bij wet verboden. Het gaat hier immers om medicijnen. Deze wil je alleen gebruiken indien het veilig en strikt noodzakelijk is.

Controleer of de artsen geregistreerd staan

Het is belangrijk dat een deskundig persoon beoordeeld of Champix voor jou veilig is. Controleer daarom of de arts officieel geregistreerd staat. Voor Nederlandse artsen valt dit te controleren via de BIG registratie. De partij waar wij mee samenwerken maakt gebruik van artsen die bij de General Pharmaceutical Council. Dit valt allemaal online te controleren.

Werkt champix goed?

Op deze website over champix kopen heb ik uitgebreid beschreven wat de gebruikerservaringen zijn van Champix. Mensen die Champix gebruiken zijn over het algemeen heel tevreden. Het stoppen met roken gaat een stuk makkelijker en veel mensen lukt het dan ook om definitief te stoppen met roken.

Als nadeel wordt soms genoemd dat er lichte bijwerkingen kunnen optreden vooral in de eerste week dat je Champix gebruikt. Deze bijwerkingen trekken bij de meeste mensen na 1 week weer weg.

Champix zorgt er voor dat je geen zin meer hebt in het roken. Rook je toch een sigaret dan zul je merken dat deze sigaret niet meer lekker smaakt. Champix gebruiken is geen 100% garantie dat je definitief van het roken af zult komen. Het vergroot de kans dat het je lukt om te stoppen wel aanzienlijk hetgeen wel blijkt uit de positieve gebruikerservaringen.

Hoe werkt Champix kopen zonder recept van de huisarts precies?

Als je Champix koopt krijg je eerst een online consult.  Het online consult bestaat uit een vragenlijst die je invult. De ingevulde vragenlijst wordt automatisch doorgestuurd naar een officiële arts die de aanvraag beoordeelt op basis van de ingevulde vragenlijst. Het kan zijn dat de arts nog wat aanvullende vragen heeft maar na zijn akkoord kun je de bestelling afronden. De champix medicatie wordt dan naar je toegestuurd. Het is erg belangrijk om juiste en complete antwoorden te geven.

Meestal heb je de volgende werkdag de Champix al in huis en kan de kuur gestart worden. Voor het consult worden geen kosten in rekening gebracht. Via onderstaande knop kun je veilig en zonder recept van je eigen huisarts Champix kopen.

Hierboven heb je kunnen lezen hoe de kwaliteit en veiligheid gewaarborgd is.

 

Champix kopen online (veilig & zonder recept)

 

Terug naar de homepage over Champix kopen.

 


Dit artikel voor het laatst voorzien van een update en controle op 6 december 2019.

 

 

Leave a Reply