Champix prijs

In dit artikel krijg je inzicht in de Champix prijs. Dit is de prijs als je Champix online bestelt.

Champix prijs

In Nederland is er maar 1 partij die online Champix verkoopt op een legale manier. Dit is dokteronline.com. Een officiële EU geregistreerde online doktersdienst die Champix thuis bij jou aflevert. De prijzen zijn transparant en er gelden nimmer kortingsacties.

De prijs van Champix is afhankelijk van de verpakking. Hieronder vind je een actueel overzicht van de Champix prijs per verpakking.

Champix prijs

 

 

 

 

 

 

 

De startverpakking is het meest ideaal als je gaat beginnen met Champix. Met de startverpakking kun je de eerste 2 weken van de kuur afmaken. In het artikel over champix gebruik lees je meer informatie over welke hoeveelheden je moet gebruiken.

Prijs via huisarts

Als je via de huisarts besteld ben je wat betreft prijs goedkoper uit. Nadeel is wel dat je niet vanuit de luie stoel kunt bestellen en Champix zelf moet ophalen.

Champix goedkoper

Kun je online ergens Champix goedkoper kopen moet je goed opletten. Er is in Nederland maar 1 mogelijkheid om betrouwbaar en veilig volledig online Champix te kopen. En deze manier is zojuist hierboven toegelicht. Op deze website lees je in diverse artikelen over de gevaren van online Champix kopen via andere aanbieders. Champix is een receptplichtig medicijn en dat is niet zonder reden. Het is belangrijk dat een deskundige arts eerst vaststelt of Champix voor jou wel veilig is om te gebruiken. Kun je dus Champix kopen zonder tussenkomst van een arts dan is dit ten zeerste af te raden. Ook al lijkt de prijs lager dan de prijs via deze website of via de huisarts.

Wil je de officiële prijs weten van Champix dan kun je deze opvragen via de website medicijnkosten.nl. Je krijgt dan de prijs exclusief afleverkosten te zien. Het is niet helemaal duidelijk hoeveel er nog bij komt aan afleverkosten als je via je eigen apotheek de Champix tabletten koopt. Wil je dit precies weten dan kun je altijd contact opnemen met jou apotheek.

De meest voorkomende aflevertarieven voor medicijnen zoals Champix zijn 6 euro (standaarduitgifte), 12 euro (voor eerste uitgifte) en 30 euro voor uitgifte buiten kantoortijden.

Champix vergoeding door zorgverzekeraar

Om voor vergoeding van de Champix medicatie in aanmerking te komen moet je via de huisarts een stoppen met roken formulier aanvragen en invullen. In het kort komt het er op neer dat je een stoppen met roken programma gericht op gedragsverandering moet volgen om voor vergoeding door je borgverzekeraar in aanmerking te komen.

De gedachte hierachter is dat stoppen met roken alleen lukt als je een verandering van gedrag weet te realiseren. Een stoppen met roken programma helpt jou daarbij. In de tussentijd kun je dan Champix tabletten gebruiken om jou te helpen bij het stoppen.

 

Leave a Reply