In dit artikel lees je meer informatie over de Champix terugbetaling. Samenvattend is het zo dat eenmaal geleverde Champix alleen retour kan worden gestuurd als de apotheek een fout heeft gemaakt. Er geldt geen Champix terugbetaling als je niet tevreden bent over het resultaat. Dit omdat de kwaliteit van Champix altijd bewaarborgd is doordat Champix uitgeleverd wordt vanuit officiële apotheken.

Wordt er een fout gemaakt (in de uitlevering van Champix) door de apotheek dan kun je contact opnemen met de klantenservice en wordt er voor jou een passende oplossing gezocht.

De Champix bestelling is afgekeurd door de arts terwijl je wel betaald hebt

Het kan voorkomen dat de arts je Champix bestelling afkeurt. Dit kan als de arts van mening is dat Champix niet veilig is voor jou om te gebruiken. Mocht de order niet door gaan en de Champix niet geleverd worden dan wordt het bedrag automatisch teruggestort naar jou rekening.

Retour sturen van Champix en Champix terugbetaling

Champix is een medicijn. In Nederland is afgesproken dat eenmaal uitgeleverde medicijnen (waaronder Champix) niet meer worden teruggenomen door de apotheek. Dit is afgesproken om de kwaliteit van de uitgeleverde medicijnen te kunnen blijven waarborgen. Van teruggestuurde medicijnen kan niet worden gegarandeerd dat er niets mee gebeurd is.  Daarom kun je Champix niet retour sturen naar de apotheek.

Je kunt Champix wel retour sturen ter vernietiging, maar ook hiervoor geldt dat je geen geld retour krijgt.

Wil je meer weten over de ervaringen van mensen die Champix gebruikt hebben dan lees je die in dit artikel.

 

Terug naar de homepage over Champix kopen.

 

Leave a Reply